דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


אלכסנדר - ליזה שרדונה 2009 

מאת    [ 23/01/2011 ]

מילים במאמר: 113   [ נצפה 3572 פעמים ]

אלכסנדר - ליזה שרדונה 2009
ביקורת יין: אלון גונן

אסכולת השרדונה הטרופי מתגלה בכל הדרה ביין של אלכסנדר.
חובבי הז'אנר ימצאו ריחות של אננס בוסרי, לימון, אגסים ואף מלון כתום. טעמי פירות טרופיים ממלאים את חלל הפה. האפטר טייסט מעניק סיומת חמאתית נעימה. השרדונה קיבל 18 חודשי עץ ולצערי היא מאוד מינורית ואין כמעט כל עפיצות או טעמים שמאזנים את המתיקות שיש בליזה.

כשהיין נמזג בטמפרטורת ההגשה המומלצת ליין לבן הוא לדעתי מתוק מידי ונותן תחושה של סירופ. כשהוא נמזג בטמפרטורה קרה מאוד המתיקות מתאזנת אולם היין מאבד מרעננותו והסיומת קצרה ולא כל כך נעימה.

לאתר היקב

www.adomolavan.co.il

שף אלון גונן
מסעדת אל בריו, בית איש הענבים כתב באתר היין אדום או לבן




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב